vesti24.mk

Tag : влажни марамчиња

ЗАБАВА

Британците ги забрануваат влажните марамчиња, имаат добра причина за тоа

admin
Влажните марамчиња кои се користат за бришење раце или отстранување на шминката од лицето во наредните декади може да бидат „избришани“ бидејќи користат пластика која...