vesti24.mk

Tag : Влакнесто тело

ЖИВОТ

Постојано го криела влакнестото тело од сите, но сега ги надминала сите комплекси и гордо го покажува телото

Ferad Aruc
Ве нервира и најмалото влакно, депилирањето е Ваше секојдневие? Лиа Јоргенсен има синдром на полицистични јајници, односно хормонско пореметување кое може да предизвика абнормален раст...