vesti24.mk

Tag : Влатко Поповски

Uncategorized

Самовработување за уште 400 невработени со грантови од …

admin
Самовработување за уште 400 невработени со грантови од 4.000 евра. Од денеска во наредните петнаесеттина денови сите невработени лица ќе имаат можност да аплицираат за...