vesti24.mk

Tag : Влатко

МАКЕДОНИЈА

Му го избришаа видеото, ама пак има рекордна гледаност

Ferad Aruc
„Велат не нема, ама еве сме. Македонски песни гордо пееме“ – стихови кои ја расплакаа публиката … „Велат не нема, ама еве сме, македонски песни...