vesti24.mk

Tag : влегоа во директна воена пресметка

СВЕТ

За прв пат Русија и Америка влегоа во директна воена пресметка во Сирија, Русите гадно поразени!

Ferad Aruc
Руски воени сили во Сирија, пратени од Путин а легално во вид на приватна војска најмена од Сирија, значи како вооружена агенција за обезбедување, со...