vesti24.mk

Tag : влегол во оган

ВЕСТИ СВЕТ

Доктор не ги послушал пожарникарите, влегол во огнот и си ги спасил децата!

Ferad Aruc
Грчки гинеколог ја сподели својата приказна за борбата со огнената стијиха во Грција која за среќа има убав крај. Јоанис Калогиру успеал да ги спаси...