vesti24.mk

Tag : влијание на оргазам

ЉУБОВ И СЕКС

(+18) 5 фактори кои влијаат на женскиот оргазам

Ferad Aruc
Не секогаш е лесно да се постигне максимално сексуално задоволство кај жените. Многу фактори влијаат врз достигнувањето на врвното задоволство, односно оргазмот. Постојат многу митови...