vesti24.mk

Tag : Влијателна личност

ЗАБАВА

Зборот “убава” е малку, ѝ нудат милиони долари за објава на Инстаграм

Ferad Aruc
Влијанието на модните блогерки на Инстаграм денес е огромно, а модната индустрија на оваа девојка ѝ плаќа големи суми на пари за да ги рекламира...