vesti24.mk

Tag : вмро-дпмне ок прилеп

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Здравството никогаш не било во покатастрофална состојба откако СДСМ е на власт

admin
Помина една година од владеењето на СДСМ. За жал,  граѓаните не само што не го почувствуваа доаѓањето на животот кој во предизборната кампања им беше...