vesti24.mk

Tag : вмро-дпмне ок ѓорче петров

ВЕСТИ

ВМРО-ДПМНЕ ОК Ѓорче Петров почнува на терен: Помеѓу граѓаните за соочување со нивните проблеми и потреби

admin
Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров од вечерва почнува на терен. Тие преку статус на Фејсбук најавија дека излегуваат меѓу граѓаните во нивната општина....
ВЕСТИ

Членови на ОК Ѓорче Петров посетија неколку првачиња и им подарија училишен прибор: Детската насмевка за нас нема цена

admin
По повод почетокот на новата учебна година, членовите на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорче Петров во текот на денешниот прв училишен ден посетија неколку првооделенци на...