vesti24.mk

Tag : Внимание

МАКЕДОНИЈА

Оваа ситница во пасошот може да ве чини казна од 100 до 500 евра!

Ferad Aruc
Министерството за внатрешни почна да дели прекршочни пријави за несменето презиме во патна исправа. Моминското презиме на невестите во пасошот ги чини од 100 до...