vesti24.mk

Tag : Вог

МОДА СВЕТ

„Вог“ ги прогласи десетте најдобро облечени славни жени во 2017 година

Ferad Aruc
Магазиот „Вог“ објави листа на десетте најдобро облечени славни жени во 2017 година. Листата не е нумерирана, па поради тоа не е познато која дама...