vesti24.mk

Tag : водење љубов

ЗАБАВА

Во среда барајте покачување на плата, а четврток е идеален ден за водење љубов

admin
Дали сте знаеле дека за сè постои идеално времe кога е најдобро да се направи, од време за секс, па се до продажба на станот...
ЗАБАВА

Внимавајте периодов ако сте на одмор да не останете со празен новчаник- дебело се казнува и водење љубов на плажа

admin
Секоја земја има свои закони, а ситни или малку покрупни задоволства, како скара на недозволено место или секс на плажа, би можеле да ве вратат...