vesti24.mk

Tag : воени хиликоптери

ЗАБАВА

За жедни крави во Швајцарија водата стигнува со хеликоптери

admin
Воени хеликоптери во Швајцарија почнаа да носат вонредни залихи вода за сточари во планински предели каде илјадници крави страдаат од жед поради недостиг од вода....