vesti24.mk

Tag : возачка врата

ЗАБАВА

СИГУРНО НЕ СТЕ ГО ЗНАЕЛЕ ОВА ДО СЕГА: Стручните лица советуваат – еве со која рака е најбезбедно отворање на возачката врата и зошто!

admin
Отворањето на возачката врата од автомобилот со десната рака треба да стане навика на секој возач. Според стручните лица и познавачите, причината е повеќе од...