vesti24.mk

Tag : возило за смет

МАКЕДОНИЈА

Дебранец од САД донираше возило за собирање смет за градот Дебар

Ferad Aruc
Комуналното претпријатие од Дебар во иднина сметот ќе го собираат со специјално возило, донација на нивниот сограѓанин Латиф Цами, кој подолг период живее во САД....