vesti24.mk

Tag : возрасни

ЗАБАВА

Со овие гестови ќе ги направите вашите деца многу среќни

admin
Додека овие гестови изгледаат незначајно за возрасните, тие им значат многу на децата. Најлесниот начин да ги насмеете вашите деца е преку малите нешта. Носете...
ЗАБАВА

Од децата можеме многу да научиме: Зошто тие се посреќни од возрасните?

admin
Зошто децата постојано се смеат и покрај временски неприлики и покрај болеста и сиромаштијата? Затоа што на сосема поинаков начин ги разгледуваат ситуациите кои ги...
ЗАБАВА

Моќни лекции од приказните за деца кои и возрасните мора да ги знаат

admin
Понекогаш најдобрите лекции се кријат токму во детските приказни. Можеби тогаш не сте ги сфаќале на тој начин како што би ги сфатиле денес, па...
ЗАБАВА

Овие работи ги правевме само кога бевме деца, а можат многу да ни помогнат и како возрасни

admin
Децата имаат мисија да се забавуваат во текот на целиот ден, па токму тоа и им овозможува да бидат повеќе вклучени во нештата што ги...
ЗАБАВА

Зошто децата се смејат почесто од возрасните?

admin
Зошто децата постојано се смејат и покрај временски неприлик и покрај болеста и сиромаштијата? Затоа што на сосема поинаков начин ги разгледуваат ситуациите кои ги...