vesti24.mk

Tag : Воислав Зафировски

ВЕСТИ

Зафировски: Раководни структури од ИНТЕГРА преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, таму ќе продолжиме да се бориме против власта

admin
Веќе слушнавте, поголемиот дел од членовите на претседателството вклучувајќи ме мене како потпретседател и меѓународниот секретар на ИНТЕГРА МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА, потоа носителот на петтата...
ВЕСТИ

Зафировски: Метлата на Заев беше предупредување до директорите да ги натераат вработените да гласаат во вториот круг

admin
Најавената метла беше предупредување  до директорите по институциите, владини и државни да ги стиснат своите вработени и да ги изнесат на вториот круг на претседателските...