vesti24.mk

Tag : волво

АВТОМОБИЛИ

Новиот Volvo V40 пристигнува најдоцна во 2020-та година

Ferad Aruc
Втората генерација на шведскиот „компакт“ ќе понуди бројни новитети од кои најмногу се истакнува опцијата купувачите да изберат помеѓу различен пакет на батерии. Од Волво пристигна потврда...