vesti24.mk

Tag : волонтирање

ВЕСТИ

Вработените од Џонсон Мети чистеа јавни површини во Скопје, Велес и Куманово

admin
Повеќе од петстотини вработени од компанијата Џонсон Мети Македонија се вклучија во волонтерски активности за масовно чистење на јавни површини во Скопје, Велес и Куманово....