vesti24.mk

Tag : волчји денови

ЗАБАВА

Овие работи не смеете да ги правите- почнати се „волчјите денови“

admin
Според народните верувања, од 16 ноември, па сè до 24 ноември, временските прилики ќе укажат каква ќе биде претстојната зима. Имено, ако деновите бидат магловити,...
ЗАБАВА

Од утре почнуваат „волчјите денови“- овие работи не смеете да ги правите

admin
Според народните верувања, од 16 ноември, па сè до 24 ноември, временските прилики ќе укажат каква ќе биде претстојната зима. Имено, ако деновите бидат магловити,...