vesti24.mk

Tag : волја за живот

ЗАБАВА

Човекот може да почине од самото губење волја за живот

admin
Според едно ново истражување на Универзитетот од Портсмут, човекот може да почине и од самото губење волја за живот, појава позната како „болест на откажување“...