vesti24.mk

Tag : вонземјани

ЗАБАВА

Дали вонземјани ја имаат посетено Земјата?

admin
Научници на НАСА сметаат дека вонземјани најверојатно веќе ја имаат посетено Земјата, но дека луѓето не ги забележале бидејќи се „неверојатно мали“. Доктор Силвано П....
ЗАБАВА

Бисикало: Можно е да има вонземјани, но не сакаат да остварат контакт со нас

admin
Директорот на Институтот за астрономија при Руската академија на науките, професор Дмитриј Бисикало оцени дека е можно да постојат вонземни цивилизации, кои не сакаат да...
ЗАБАВА

Зошто вонземјаните се уште не сакаат да се сретнат со нас?

admin
Климатските промени и глобалното затоплување најверојатно се главната причина зошто се уште не се случила масовна средба меѓу вонземјаните и луѓето, се вели во научна...