vesti24.mk

Tag : Воскопулос

МАКЕДОНИЈА

Воскопулос: Не Македонија, Грција е таа што треба да менува имиња!

Ferad Aruc
Павле Воскопулос Филипов, еден од водачите на Виножито – партијата на Македонците во Грција со спротивставен став на грчките претставници и функционери во Фејсбук статус...