vesti24.mk

Tag : воспаление

ЗАБАВА

Нови истражувања: Постои поврзаност меѓу воспаленијата и депресијата

admin
Истражување на Кралскиот колеџ во Лондон, Велика Британија, открива нови наводи за поврзаноста меѓу ниско-системското воспаление и депресијата. Имено, испитувањата идентификуваа повисоки нивоа на воспалителен...