vesti24.mk

Tag : Воспитување деца

ЖИВОТ

11 лоши навики на родителите, кои можат да го уништат детето засекогаш!

Ferad Aruc
Многу голема одговорност е да бидеш родител и да воспитуваш деца, а особено затоа што сѐ што правите има влијание на тоа во какви личности...
ЖИВОТ

Татко го натерал својот 10-годишен син да трча кон училиштето по дождот: “Тоа се нарекува родителство”

Ferad Aruc
Татко го казнил својот син така што го натерал да трча кон училиштето по дождот, откако дознал дека 10-годишникот малтретирал други деца во училишниот автобус....