vesti24.mk

Tag : Воспитување

ЖИВОТ

11 лоши навики на родителите, кои можат да го уништат детето засекогаш!

Ferad Aruc
Многу голема одговорност е да бидеш родител и да воспитуваш деца, а особено затоа што сѐ што правите има влијание на тоа во какви личности...