vesti24.mk

Tag : Вотка Абсолут

ЗАБАВА

Фантастичен спот за вотката Absolut во кој учествуваат сите вработени и тоа голи – “Вотка која ништо не сокрива”

Ferad Aruc
“Вотка која ништо не сокрива” се воведните зборови на домаќинот на овој спот, Ганар. Имено, тој во следните три минути сосема гол ќе Ве запознае...