vesti24.mk

Tag : во автомобили

СВЕТ

Ригорозни забрани: Казни за користење на телефон во автомобил дури и ако возилото е запрено

Ferad Aruc
Француските власти воведуваат ригорозна забрана за употреба на мобилни телефони во автомобилите. Новиот закон предвидува возачот да не смее да користи мобилен телефон, освен во...