vesti24.mk

Tag : во историјата

ТЕХНОЛОГИЈА

Некогаш изграден најголемиот и лудиот авион – нема да верувате дека овој авион би можел да лета! (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Некогаш изграден најголемиот и лудиот авион – нема да верувате дека овој авион би можел да лета! Неверојатна....