vesti24.mk

Tag : Во која земја има најмногу камери

СВЕТ

Во која земја има најмногу камери што ги следат граѓаните?

Ferad Aruc
Илузијата за анонимност полека згаснува ширум светот, имајќи на ум колку брзо напреднува технологијата. Не сме свесни на какви сѐ начини сме набљудувани и следени...