vesti24.mk

Tag : во сопствениот дом

МАКЕДОНИЈА

Сашко Богески ослободен од обвинение за убиство на провалник во неговиот дом

Ferad Aruc
Вишиот суд во Белград го ослободи од обвинение за убиство Сашко Богески, кој во мај 2013 година, во својот дом , во самоодбрана, откако беше...