vesti24.mk

Tag : Вработе во челичара

ЖИВОТ

Русин откри шокантна тајна

Ferad Aruc
После две години претпоставки меѓу изненадените гледачи на Јутјуб, се огласил “бесмртниот Русин” кој на снимката ја става својата дланка под млаз стопен челик. Аркадиј...