vesti24.mk

Tag : вработуванње

СВЕТ

За сите кои сакаат на печалба: Нов закон во Германија, ќе се доселат 300.000 луѓе надвор од ЕУ како работна сила

Ferad Aruc
Шефот на германската сојузна агенција за вработување бара Германија да изготви законско решение со кое ќе се овозможи земјата да прима околу 300 илјади квалификувани...