vesti24.mk

Tag : врабци

ВЕСТИ

ФОТО: Италијански ловци со недозволени средства за лов ловеле прелетен дивеч во Миравци

admin
Утрово група совесни ловци од село Миравци, членови на ловното друштво „Орел“ Гевгелија, во близина на нивното село покрај реката Вардар, затекнаа група на италијански...