vesti24.mk

Tag : Враќање на политика

МАКЕДОНИЈА

Муса Џафери се враќа во политичкиот живот?

Ferad Aruc
Во јавноста веќе одреден период се шпекулира за можното враќање на поранешниот вицепремиер за имплементација на Охридскиот Договор Муса Џафер во политичкиот живот во Македонија....