vesti24.mk

Tag : врв во 2017

АВТОМОБИЛИ

Промена на врвот во автомобилството: Mercedes е највреден автомобилски бренд на светот

Ferad Aruc
Германскиот автомобилски бренд ја симна Toyotа на втората позиција, а BMW е трет на листата највредни авто-брендови на светот. Mercedes-Benz стана највредниот автомобилски бренд на...