vesti24.mk

Tag : вредност

ЗАБАВА

Не губете време: Дознајте ја вредноста на часот, минутата, секундата…

admin
Колку пати нешто сте одложувале, давајќи си оправдување дека не е итно и дека има време кога тоа да го правите? Ако се пронаоѓате, задолжително...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Најпосакуваното „јаболко“ на светот во моментов вреди 2 трилиони долари

admin
Епл стана првата американска компанија чија вредност стигна до $2 трилиони. Епл беше и првата американска компанија што достигна вредност од 1 трилион американски долари....
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Вредноста на „Епл“ го помина прагот од 2,0 билиони долари

admin
Технолошката компанија „Епл“ (Apple) денеска стана прва американска компанија која котира на берзата со вредност од два билиона долари. Акциите на „Епл“ денеска пораснаа на...