vesti24.mk

Tag : Времнска прогноза

МАКЕДОНИЈА

ВОЗДУШНИОТ ПРИТИСОК ОПАЃА: ЗАПОЧНУВА ВЛИЈАНИЕТО НА ЦИКЛОНОТ ТОДОР! ДЕТАЛИ

Ferad Aruc
Во текот на денешниот ден (среда) како што претходно најавивме под влијание на Медитеранскиот циклон ТОДОР ќе започне опаѓање на воздушниот притисок над нашата држава...
МАКЕДОНИЈА

ДЕТАЛНА АНАЛИЗА: ДОАЃА ЦИКЛОН ТОДОР – НОСИ ДОЖД, ВЕТЕР И ГРМЕЖИ!

Ferad Aruc
Како што претходно информиравме попладнево особено на планинските места но и во оние населени места кој се во близина на планините ќе има локален развој...