vesti24.mk

Tag : Врзан со синџири

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Рекорд за во Гинисовата книга: Врзан со синџири и во вреќа пливаше во Охридско езеро (видео)

Ferad Aruc
„Човекот-амфибија“, како што популарно го нарекуваат Бугаринот Јане Петков, вчера постави Гинисов рекорд откако врзан со синџири и во вреќа, исплива над 3 километри во...