vesti24.mk

Tag : вртелешка

ЗАБАВА

( ВИДЕО) Од силните вибрации остана без гаќички: Девојка мислеше дека ќе ужива на вртелешка, но овој резил долго ќе го памети

Ferad Aruc
Девојка и момче беа во посета на забавен парк, но двајцата сигурно не се ни надеваа во каква неволја ќе западнат. Имено, кога вртелешката на...