vesti24.mk

Tag : Врњачка Бања

ЗАБАВА

Парови од Србија се натпреваруваа со бакнежи: Победниците се бакнуваа 112 минути (ВИДЕО)

admin
Во Врњачка Бања во Србија по единаесетти пат бил организиран натпревар во најдолг бакнеж. Десет вљубени двојки од сите делови на Србија со долги бакнежи...