vesti24.mk

Tag : Вселената

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

„Спелфи“ – нова апликација за сликање од Вселената

admin
Нова бесплатна апликација, наречена „Спелфи”, овозможува корисниците да се сликаат со помош на камери поставени на сателитите на Ербас за снимање на Земјата, коишто се...