vesti24.mk

Tag : Вторник

МАКЕДОНИЈА

Во вторник ново позајмување од околу 24 милиони евра

Ferad Aruc
Во вторник Министерството за финансии повторно ќе се задолжи. Од домашните банки и осигурителни компании ќе земе заем од речиси 24 милиони евра. Ова ќе...