vesti24.mk

Tag : вцелена

ЗАБАВА

Прво породување во Вселената во 2024 година

admin
Научниците веруваат дека породувањето во Вселената би можело да стане реалност за шест години, колку тоа и да наликува на научна фантастика. Компанијата „СпејсЛајф ориџин“...