vesti24.mk

Tag : галии

МАКЕДОНИЈА

Сопствениците на галиите ќе бараат обештетување oд Шилегов

admin
Сопственикот на галијата во Вардар наспроти МНР, бугарската компанија „Сервис АД“, ќе бара обештетување од град Скопје ако локалната власт го дислоцира објектот како што...