vesti24.mk

Tag : ганка самоиловска цветанова

ВЕСТИ

Самоиловска Цветанова: Ваква политичка предавничка гарнитура која е на заминување, ниту имала ниту ќе има во Македонија

admin
Зошто се посега по јазикот, е затоа што јазикот е народот. Јазикот е најзначајната одредница на културниот идентитет на еден народ. И кога вие негирате...