vesti24.mk

Tag : Гардиста

БАЛКАН

На 19 години бил најхрaбриот гардиста на Аркановите Тигри: Организирал лов на неговите убијци а сеуште сее страв кај подземјето

Ferad Aruc
Криминалното досие на Лука Бојовиќ на сите им е познато, како и тоа дека бил припадник на Аркановата паравоена формација Тигри. Поранешниот лидер на навивачите...