vesti24.mk

Tag : гардијан

Uncategorized

Матка помеѓу 10-те најдобри кањони во Европа

admin
Пред некое време британски „Гардијан“ направи репортажа за 10-те најубави европски кањони за пешачење и планирање, меѓу кои се најде и Матка. „Посетителите на Скопје, кои...