vesti24.mk

Tag : Гасовод

БАЛКАН

„Српски“ наместо „Јужен тек“ – Македонија не е во игра

Ferad Aruc
„Српски поток“ би требало да го замени  проектот  за достава на ефтин руски гас наречен „Јужен тек“ спречен од ЕУ поради наводно уривање на монополските...